Здравейте колеги,преди няколко дни се сдобих с 156 1.8 TS...много запазен екземпляр..няма тропане на вариатора,външно много добра както и интериора,но има някои нещица,които ме дразнят и искам да оправя,колата е 98 год. и върви като разведена жена,започвам с въпросите ! 1. Чистачките се движат много бавно дори и на най-бързата скорост...представете си как е на най-бавната (предполагам,че осите на механизма са клеясали и са затегнали) ако някой е имал подобен проблем моля нека сподели. 2.Дълги светлини...светлинния клаксон ряаботи,но когато бутна лоста напред няма дълги ! 3.Лампичка на врътката за температурата на климатроника (интересува ме как се разглобява) ! 4.Добре познатата одисея с ключовете...имам само един червен ключ с гумено копче отстрани...нямам карта и никакви други ключове,интересува ме,много ли е сложно и скъпо да се извади и обучи същия (оригинален) и какъв е и варианта с алтернативен дубликат при някой ключар. 5.С какво масло трябва да карам алфичката ми...знам,че трябва да е Селения,но незнам точно каква! Благодаря предварително !

Comment